Puteţi scăpa GRATUIT de electricele şi electronice

Puteţi scăpa GRATUIT de electricele şi electronice

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

De astăzi şi până pe 20 octombrie, aveţi ocazia să scăpaţi gratuit de deşeurile electrice şi electronice pe care le aveţi în case, participând la activ la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, organizată astăzi şi la care Municipiul Galaţi este partener, informează Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Tot ce aveţi de făcut este să adunaţi aparatele electrice stricate pe care nu le mai folosiţi şi să veniţi cu ele la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile astăzi, 13 octombrie, între orele 9,00 şi 18,00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor (la Păpădie), în faţa Sălii Sporturilor şi la Patinoar.

De asemenea, Serviciul Local de Colectare Galați asigură, în perioada 13-20 octombrie, preluarea gratuită a aparatelor electrice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție! Tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi gratuit la TelVerde 0800 444 800, număr disponibil zilnic între orele 9,00-17,00, și să faceţi o programare.

Participând la această acțiune de colectare, puteţi câştiga unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: un frigider, două aspiratoare bagless, trei cafetiere, două cuptoare cu microunde digitale, trei mașini de călcat și trei mixere. Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 20 octombrie, la ora 11,00, la Primăria Galați.

Citit 5684 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 00:10

1 comentariu

  • postat de Adriana M. Luni, 15 Octombrie 2018 07:51 193.230.156.*** Link la comentariu
    0
    6

    O mare minciuna, aceasta actiune. Am fost sambata in doua din cele trei puncte de colectare (Sala Sporturilor si Casa de Cultura a Sindicatelor) si nu era nimeni. Am sunat la TelVerde 0800444800 si am primit un numar de telefon, al cuiva care raspunde de aceste puncte de colectare. La acel numar nu a raspuns nimeni. Am sunat din nou la TelVerde si am fost luata la rost ca de ce nu m-am programat pentru colectarea de la domiciliu. Am spus ca nu am aparate grele si voluminoase pentru a fi preluate de la domiciliu. Iar cand am cerut un alt numar de telefon am fost intrebata: "de unde ati aflat de aceasta campanie?". I-am raspuns ca am primit un pliant in cutia postala si am citit despre acesta actiune si in presa online din Galati. La insistentele mele doamna de la TelVerde a spus ca se va documenta si ca ma va suna in cateva minute. Nu m-a sunat... Am fost iar duminica la punctul de colectare din fata Salii Sporturilor. Nu era nimeni. Concluzia mea este ca aceasta actiune este facuta doar pe hartie, sa dea bine in ochii unora. Asa cum se fac multe altele in ultimii ani...

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.