Doi fraţi şi multă bătaie

Doi fraţi şi multă bătaie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În vreme de recesiune ai nefericita şansă de a încasa pumni în loc de bani. De trocul acesta păgubos au avut parte doi fraţi care spun că au fost bătuţi aseară de către o gaşcă de indivizi necunoscuţi. Totuşi, chiar dacă era întuneric, victimele au ceva bănuieli.

Potrivit declaraţiilor lui Viorel D. (FOTO 2), fratele mai mare, fostul şef îi era dator cu 250 de lei, leafă pe care trebuia să o achite încă de acum cinci luni. Bărbatul susţine că a  mers împreună cu fratele său în cartierul Micro 39, acolo unde locuieşte datornicul, fără a avea intenţia să stârnească vreo dispută.  

„Am mers să-i cer banii fostului meu şef care spunea că nu îi are, dar s-a dus până acasă să-mi aducă nişte CD-uri cu filme pe care i le dădusem. Au venit apoi două maşini din care au ieşit mai mulţi, iar unul a întrebat: «Cui are Eugen să-i dea bani?»”.

„I-am zis că mie şi ne-au luat la bătaie. L-au bătut mai mult pe fratele meu, că l-au văzut mai mare. Eu m-am ghemuit şi m-au lovit în cap. Am mers acasă, dar fratele a început să vomite sânge şi l-am dus la spital”.

„Am să-l dau în judecată, chiar dacă nu e vorba de o sumă mare. Să iau bătaie pe banii mei?”, spune indignat Viorel D., care susţine că agresorii au fost trimişi de către Eugen D., şeful datornic care ar fi fost de faţă la incidentul pus la cale chiar de el. 

Marian D. (FOTO 1), fratele mai mic, a avut nenorocul să primească mai mulţi pumni de la bătăuşii din Micro 39, şi este internat la secţia de Neurochirugie a Spitalului Clinic de Urgenţă. 

„În România, firmele de amenajări interioare se transformă cu succes în firme de amenajări faciale. A fost internat un bărbat lovit în cap destul de tare cât să ajungă la Neurochirurgie. Totul a pornit de la o datorie pe care patronul nu a putut să o plătească, dar a avut bani să le dea „băieţilor buni”.

Prelucrarea a fost temeinică doar pentru unul dintre cei doi fraţi, care a fost băgat în spital. Trecem la o economie de troc, unde în loc de bani primeşti o internare în spital”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic „Sf. Ap. Andrei” din Galaţi.

L-am contactat telefonic şi pe cel bănuit de victime că ar fi pus la cale bătaia celor doi, care neagă însă implicarea sa în această poveste.

„Nu ştiu ce altercaţie au avut şi nu îi cunosc pe agresori. Toată lumea fugea când am ajuns eu şi nu am văzut pe nimeni că era întuneric. Îmi este frică pentru că m-au ameninţat chiar aseară c-o să fiu tăiat. Nu ştiu ce-o să fac acum, sunt foarte confuz. Îi datorez bani dar nu apelam pentru 250 de lei la treburi din astea”, a declarat Eugen D., fostul patron al unuia dintre fraţii bătuţi.

Potrivit Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt a I.P.J. Galaţi, niciunul dintre cei doi fraţi nu au depus încă o plângere. Poliţia va demara o anchetă în acest caz doar dacă va primi o sesizare din partea celor agresaţi.

Citit 851 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.