O groapă cu va urma şi cu dublă cetăţenie

O groapă cu va urma şi cu dublă cetăţenie

Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
1 comentariu

Gălăţeanul Daniel Cojocaru, care locuieşte pe strada Traian, vizavi de Casa de Modă, ne-a semnalat o groapă săpată cu mai multe săptămâni în urmă şi lăsată neacoperită: "O echipa de lucrători (nu ştiu de la ce firmă - Electrica, Gaze sau vreo televiziune prin cablu) a început să sape în colţul casei unde locuiesc o groapă. Au mai săpat şi împrejurul casei şi au făcut nişte şanţuri pe care, de bine, de rău, le-au astupat parţial (niciunul nu e finisat şi sunt denivelări mari faţă de nivelul trotuarelor), dar înţeleg că ăsta-i stilul românesc ("Dorel" e foarte prezent în orice echipă, se pare...). Dar, după cum vedeţi în fotografie, groapa din colţul casei mele NU a fost nici măcar astupată, ca să nu mai spun că ar fi trebuit turnat un strat de beton, ca să nu intre apa din ploi sub casă. Ce păcat că, la câţiva metri, pe platoul de la "Potcoava de aur", e frumos, curat, se vede strădania de a face oraşul frumos, dacă în spate lăsăm de izbelişte lucrări neterminate. Culmea este că în acea groapă nu s-a instalat niciun cablu sau alt dispozitiv tehnic, deci cred că a fost o greşeală. Întrebarea mea şi a vecinilor - sunt patru familii care locuiesc la aceasta adresa - este CINE va repara această greşeală?".
Într-adevăr, gaura lăsată neacoperită contrastează puternic zona din imediata vecinătate. În plus, ea este şi o adevărată capcană pentru cei care trec pe acolo, fie noapte, fie zi. Ne-am interesat la Primărie şi am aflat că groapa respectivă a fost săpată de cei de la Electrica şi urmează să fie astupată, în această săptămână!, de către angajaţii de la Ecosal. Să vedem!

Citit 2762 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Decembrie 2018 11:41

1 comentariu

  • postat de Dans sincron între Electrica și Ecosal, ori, asincron ?!? Miercuri, 05 Decembrie 2018 15:38 213.233.101.*** Link la comentariu
    0
    4

    Asta da organizare, unul sapă-Electrica, altul, astupă-Ecosal. Dans sincron ?!? Nu ne ajunge că avem gropi surpriza, mai facem și noi cu mâna noastră ?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.