Acţiune umanitară. Excursie caritabilă pentru Mihaela Rotaru

Acţiune umanitară. Excursie caritabilă pentru Mihaela Rotaru
O nouă şansă pentru Mihaela Rotaru
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O mână de oameni cu inimă pentru comunitate, ghidaţi de aceeaşi pasiune pentru off-road, şi-au dorit să înveţe magia îmbinării utilului cu plăcutul, prin acţiuni menite să echilibreze suflete frânte de destin. Au demarat acţiuni umanitare diverse, acţiuni de ecologizare, precum şi acţiuni de recuperare din zone greu accesibile.

Deviza Asociaţiei Galaţi 4x4 Salvare Recuperare este "Să fim buni tot anul!", ne-a spua George Nica, preşedintele acesteia. Este un principiu care ar trebui să facă parte din conduita oricui, pentru un stil de viaţă conştient şi armonios.

Din tolba cu fapte bune a asociaţiei face parte şi o excursie, care urmează să se materializeze în viitorul apropiat şi care are drept scop strângerea de fonduri pentru Mihaela Rotaru, o tânără de 35 de ani, diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală cumplită, cu urmări precum amorţeală şi slăbiciune musculară, instabilitate motorie şi pierderea coordonării în timpul mersului. Din nefericire, boala Mihaelei a bifat toate problemele menţionate, femeia suferind de puternice dureri musculare şi de un dezechilibru sever, care nu mai răspunde la tratamentul standard.

Salvarea ar putea veni dintr-un tratament revoluţionar, disponibil într-o clinică din Rusia, care constă într-un transplant de celule stem hematopoietice, cu un real potenţial de inducere a remisiei. Costul transplantului este de 60.000 de euro, iar în cursa pentru strângerea banilor necesari a intrat şi Galaţi 4x4 Salvare Recuperare, urmând să folosească maşinile off-road din dotare pentru realizarea unei excursii destinate amatorilor de adrenalină, relaxare şi de fapte bune.

Excursia va avea loc pe data de 22 decembrie, cu plecare din Galaţi. Traseul planificat va fi Bac Smârdan - Cetatea Troesmis - comuna Greci - sediul Parcului Naţional Măcin - Pietrele Mariei - Vf. Priopcea - Lacul Iacobdeal - retur Galaţi. La sfârşit se vor depăna poveşti de viaţă pe marginea unui ceaun de fasole, gătită cu mult drag la Iacobdeal. Preţul excursiei este de 150 de lei de persoană, iar, pentru o bună organizare, doritorii sunt rugaţi să-şi anunţe participarea la numarul de telefon 0742.204.192 al preşedintelui George Nica.

Întreaga sumă strânsă va fi donată Mihaelei Rotaru, pentru ca aceasta să-şi realizeze visul unei vieţi fără dureri, o normalitate de care boala a privat-o foarte mulţi ani.

Citit 7097 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 18:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.