Spectacol la CE.T.A.T.E.

Spectacol la CE.T.A.T.E.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  Eveniment organizat de şi pentru membrii asociaţiei persoanelor cu handicap „Sporting Club” Galaţi *

Ieri, de Ziua Internaţională a Persoanei cu Handicap, în colaborare cu Asociaţia „Casa Noastră” şi cu Primăria Galaţi, Asociaţia „Sporting Club” le-a pregătit membrilor săi câteva clipe de bucurie, în cadru festiv. Totul s-a petrecut la CE.T.A.T.E, unde 15 persoane cu dizabilităţi au susţinut un spectacol.

„Am avut muzică, poezie şi dans în cărucioare. În plus, am avut şi o scenetă pentru care interpreţii s-au pregătit cam o lună. Eu niciodată nu vin la repetiţii, pentru că vreau să am o surpriză în ziua spectacolului. Iar cea de astăzi a fost o surpriză foarte plăcută”.

„Organizăm astfel de  manifestări doar o dată pe an. Celelalte, cum ar fi zilele de naştere ale membrilor noştri, le facem la sediul clubului”, ne-a declarat preşedintele „Sporting Club”, Vasile Cristea.

Primăria a fost reprezentată la acest eveniment de directoarea Direcţiei de Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei Galaţi, Viorica Palade. A luat parte la spectacol şi la discuţiile care i-au urmat şi europarlamentarul Adriana Ţicău.

Citit 968 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.