Ajutor în numele fiicei

Ajutor în numele fiicei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Nu mai ştiu cui să mă adresez şi la ce porţi să mai bat!”, ne scrie Elena Gheorghiu *

Gălăţeanca Elena Gheorghiu şi-a văzut fiica trecând pe lângă moarte în urmă cu mai bine de jumătate de an. După multe eforturi, tânăra s-a stabilizat, dar nu-şi va putea trăi niciodată viaţa pe propriile picioare dacă nu îşi termină procesul de recuperare.

Spre disperarea familiei care a văzut-o supravieţuind ca prin minune, banii s-au terminat demult aşa că depinde numai noi dacă Andreea se va mai putea bucura sau nu de o viaţă normală.

„În ajunul Crăciunului, asupra familiei mele s-a abătut o nenorocire. Fiica mea cea mică, în vârstă de 22 ani, Andreea, se întorcea de la Bucureşti unde era masterandă la Finanţe-Bănci, anul I, cu o maşină. A suferit un accident grav. Logodnicul ei, Daniel, a murit pe loc, iar ea a supravieţuit ca prin minune, şansele date iniţial de medici fiind nule. Dumnezeu a vrut-o aici pe Pământ!”

„În urma accidentului, fata mea a rămas cu multe sechele, toata viaţa ei trebuind să facă recuperare. Am stat la căpătâiul timp de 70 zile, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Sunt angajată a Poliţiei Comunitare şi mi-am am luat concediu neplătit pentru a sta cu fiica mea, fapt care a făcut ca toate micile economii să se sfârşească”.

„Nici nu mai vreau să amintesc câte datorii s-au adunat. Nu vreau decât să o pot ajuta pe Andreea să se poată recupera, să poată să se bucure de a doua viaţă pe care Dumnezeu i-a  dat-o”, ne scrie Elena Gheorghiu.

Sufletul frânt al mamei este plin de credinţa că printre dumneavoastră, cititorii noştri, se vor găsi oameni care să o ajute cu recuperarea fiicei sale.

O puteţi contacta pe Elena Gheorghiu la numărul de telefon 0722 52 77 03.

Citit 1631 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.