Profesorii din Tg. Bujor au primit bani de navetă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La scurt timp după publicarea articolului în care menţionam că Primăria din Tg.Bujor nu le-a achitat naveta cadrelor didactice încă din luna aprilie şi nici facturile la telefon şi energie electrică, au apărut şi fondurile.

Bucurie mare printre profesorii de la Grupul Şcolar „Eremia Grigorescu” când au primit săptămâna trecută, grămadă, banii de navetă pentru cinci luni restante (aprilie, mai, iunie, septembrie şi octombrie), dar şi asigurări că le va fi decontată şi naveta pe noiembrie.

Tot de la cadrele didactice care au sunat să ne mulţumească, fiind convinse că banii i-au primit ca urmare a articolului din ziar, am aflat că Primăria a găsit şi fonduri pentru achitarea facturilor la telefon şi la energie electrică.

Nu avem pretenţia că le rezolvăm noi pe toate, de altfel nu acesta este rolul nostru, dar ne bucurăm atunci când reuşim să punem în mişcare lucrurile. Pentru aproximativ 15 cadre didactice sfârşitul anului va fi ceva mai senin pentru că au primit bănuţi în plus, după o lungă perioadă în care veniturile le-au fost diminuate substanţial.

Citit 710 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.