Un nou protest la Prefectură: „Jos labele de pe Justiţie!”

Un nou protest la Prefectură: „Jos labele de pe Justiţie!”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

„Sclavii lui Dragnea/ Voi sunteți sclavii lui Dragnea,/ Voi sunteți sclavii lui Dragnea”, a fost unul dintre refrenele cântate în această seară, pe esplanada din faţa Prefecturi judeţului Galaţi, de protestatarii gălăţeni.

Aproximativ 50 de persoane au înfruntat frigul și au strigat împotriva guvernanților: „Toader și partidul lui, pușcăriașii neamului!”, „Proasta satului, în fruntea statului!”, „Guvern de secretare şi nulităţi penale!”, „Toader- Gargamel, gunoiul model”.

Nu au lipsit nici mesajele care înfierează abuzurile săvârşite de autorităţi pe 10 august 2018, când au încercat să înăbuşe un protest paşnic: „Cât de javră poți să fii, să gazezi nişte copii?!”, „Jandarmeria apară hoția!”, dar şi clasicul deja „Jos labele de pe Justiție!”.

Manifestanţii şi-au manifestat solidaritatea faţă de magistrați și de independența acestora, dar în special faţă de Codruţa Kovesi. De altfel, imaginea Laurei Codruţa Kovesi, cu mesajul „procuror pentru Europa” şi convingerea: „Corupţia poate fi învinsă! Nu abandonaţi!”, se puteau vedea pe cel mai mare dintre bannerele afişate de manifestanţi.

Citit 2750 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2019 14:46

4 comentarii

 • postat de relu filipescu
  Luni, 04 Martie 2019 20:53
  5.13.162.***
  D-le Moustache matale te pricepi la justitie? Lucrurile nu sunt in regula, de aceea protesteaza oamenii.
  Si de la UE s-a spus clar ca ordonanta trebuie retrasa...Si magistratii au dreptul de a protesta, ei stiu
  despre ce e vorba, ii afecteaza prevederile ordonantei.
  Democratia asa cum o vezi matale e cam dubioasa!

  Relu .
  8
  6
  Raportează
 • postat de marta
  Luni, 04 Martie 2019 19:29
  82.78.254.***
  pt. dl. mustata, ....sa stii ca multi dintre cei prezenti acolo ar da clasa la orice reporter fie el si de la VL. pe de alta parte ai auzit in viata ta de stat de drept si de principiul separatiei puterilor in stat? Adica cele trei puteri, legislativa, executiva si judecatoreasca sa fie independente, nu sub influenta unor penali? De ce nu vii si tu in strada daca tot spui ca nu esti cu psd-ul, ai mai invata ceva.
  8
  8
  Raportează
 • postat de Moustache
  Duminică, 03 Martie 2019 23:05
  95.76.59.***
  ,,Mulţi" demonstrează( probabil nici 50 de persoane) dar puțini știu cu adevărat de ce o fac. Dacă reporterul V.L. ar fi dorit să afle, în afară de lozinci, despre adevaratul motiv pentru care cei aflați in față Prefecturii Galați își exprimă public nemulțumirea, cu certitudine mai mult de 2, 3 inși nu ar fi fost în stare să dezvolte subiectul protestului lor. Oricum în spatele ,,demonstranţilor" se află cu siguranță cel puțin o formațiune politică aflată in opoziție. În altă ordine de idei datoria magistraților este numai și numai de aplicare strictă a legilor și ... atât. În incheiere, devoalez că nu sunt susținător PSD și regret sincer faptul că ,,prostia divizează România"!
  Numai bine s-aveți !
  25
  34
  Raportează
 • postat de Loli
  Duminică, 03 Martie 2019 21:47
  87.195.224.***
  Bravo! RESPECT MAXIM PENTRU ACEȘTI OAMENI.
  30
  27
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.