Bombă cu… frig în Ţiglina III

Bombă cu… frig în Ţiglina III
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O avarie a lăsat fără căldură şi apă caldă mii de gălăţeni * „Defecţiunea este de la Electrocentrale” (George Cubasa, directorul Apaterm) *

Acum, că tot a dat gerul, vreo 50 de blocuri, două şcoli, grădiniţe, aproape un întreg cartier, Ţiglina III, au rămas de ieri fără căldură şi apă caldă în urma unei avarii!

Dintr-un comunicat al SC Apaterm SA (pe care de altfel îl puteţi citi în ediţia tipărită a „Vieţii libere” de astăzi, cu lista completă a imobilelor afectate), Apaterm comunică faptul că este în imposibilitate de a furniza apă caldă şi căldură  în acea zonă, datorită unei avarii în reţelele din zona blocului E3, care aparţin de Electrocentrale SA Galaţi.

Am stat aseară de vorbă cu directorul general al Apaterm, George Cubasa (FOTO), care s-a plâns că nu a ţinut nimeni cont de semnalele de alarmă pe care le-a tras încă de astă vară, când a atras atenţia asupra  proastei calităţi a lucrărilor făcute, într-un timp foarte lung, de Electrocentrale.

Şi putem să-l credem, căci l-a avut consilier, până de curând, pe un fost director al Electrocentrale, inginerul Petru Dacu.

„De exemplu, au fost lăsate vanele vechi, doar s-a dat cu peria de sârmă pe ele şi apoi cu vopsea. La unele nu s-a dat măcar cu peria; s-au mişcat şuruburile, să pară că s-a făcut ceva”, ne-a declarat, supărat, directorul Cubasa.

Citit 1166 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.