Investiţii la „Paul Dimo” şi „Traian Vuia”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colegiul  Tehnic „Paul Dimo” şi Colegiul Tehnic „Traian Vuia” figurează pe lista lucrărilor de intervenţii prevăzute de Primăria Galaţi  pentru anul 2011. 

Municipalitatea consideră absolut necesare efectuarea unor reparaţii capitale la punctul termic al Colegiului „Paul Dimo”, unde centrala termică este echipată cu un cazan de oţel afectat de depuneri de piatră şi uzură, cu randament redus.

Pentru înlocuirea acestuia cu două cazane moderne, de înalt randament, realizarea instalaţiilor electrice, inclusiv un tablou electric nou, astfel încât centrala să funcţioneze automat, fără supraveghere permanentă, autorităţile au considerat că este necesară o investiţie de 748.046 lei, din surse de la bugetul local. Durata de realizare a lucrării este estimată la nouă luni.

În ceea ce priveşte Colegiul „Traian Vuia”, municipalitatea a constatat că reţelele termice sunt mai vechi de 20 ani şi se impune înlocuirea lor în totalitate, în vederea reducerii pierderilor de căldură.

La fel, drumul de acces şi spaţiile de parcare sunt degradate, fără pante de scurgere a apelor meteorice, rigole denivelate, colmatate.

Pentru remedierea tuturor acestor disfuncţionalităţi, lucrarea necesară va dura nouă luni şi va costa 1.639.742 de lei de la bugetul local.

Citit 1140 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.