Înscrieri la un concurs de muzică uşoară pentru copii

Înscrieri la un concurs de muzică uşoară pentru copii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila organizează pe 12 aprilie, în Sala de concerte a Palatului “Lyra” din Brăila, cea de-a X-a ediţie a Concursului de Muzică Uşoară pentru Copii "Armoniile Dunării".

Înscrierile se fac până pe 31 martie pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., documentele necesare regăsindu-se pe www.vespasianlungu.ro.

La ediţia anterioară, au fost premiaţi 31 de concurenţi dintre cei 70 prezenţi pe scenă, Marele Premiu şi Trofeul fiind câştigate de Diana-Cosmina Penghiş, în vârstă de 13 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi.

Programul artistic al acestei ediţii aniversare include, în completarea concursului propriu‑zis: momente de dans modern; recital de muzică uşoară al unor elevi şi absolvenţi ai Şcolii; recitaluri susţinute de Dan Helciug şi Trupa „Spitalul de Urgenţă” şi de Trupa „Chroma Project” a Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila.

Juriul este compus din personalităţi marcante ale muzicii uşoare româneşti: preşedinte - Adrian Ordean (compozitor, interpret); Viorela Filip (profesor canto, compozitor, interpret); Dragoş Gheorghiu (profesor canto); Dan Helciug (solist Trupa “Spitalul de Urgenţă”); Mariana Iordache (profesor canto).

Citit 1397 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2019 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.