Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Şcoala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila organizează pe 12 aprilie, în Sala de concerte a Palatului “Lyra” din Brăila, cea de-a X-a ediţie a Concursului de Muzică Uşoară pentru Copii "Armoniile Dunării".
Înscrierile se fac până pe 31 martie pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., documentele necesare regăsindu-se pe www.vespasianlungu.ro.
La ediţia anterioară, au fost premiaţi 31 de concurenţi dintre cei 70 prezenţi pe scenă, Marele Premiu şi Trofeul fiind câştigate de Diana-Cosmina Penghiş, în vârstă de 13 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi.
Programul artistic al acestei ediţii aniversare include, în completarea concursului propriu‑zis: momente de dans modern; recital de muzică uşoară al unor elevi şi absolvenţi ai Şcolii; recitaluri susţinute de Dan Helciug şi Trupa „Spitalul de Urgenţă” şi de Trupa „Chroma Project” a Şcolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila.
Juriul este compus din personalităţi marcante ale muzicii uşoare româneşti: preşedinte - Adrian Ordean (compozitor, interpret); Viorela Filip (profesor canto, compozitor, interpret); Dragoş Gheorghiu (profesor canto); Dan Helciug (solist Trupa “Spitalul de Urgenţă”); Mariana Iordache (profesor canto).

Citit 903 ori Ultima modificare Duminică, 24 Martie 2019 22:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.