Tecucenii vor Untold-ul lor

Tecucenii vor Untold-ul lor
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Festivalul "Insula", organizat de o mână de tineri din Tecuci, ajunge anul acesta la a treia ediţie şi se va desfăşura în perioada 1-2 iunie, organizatorii sperând să aibă spectatori atât din vestul ţării, Cluj, Timişoara, Alba-Iulia, cât şi din Braşov, Iaşi, Constanţa, Vrancea, Galaţi şi Bucureşti. Bonusul pentru cei ce își rezervă abonament din timp va fi pe 31 mai, Ziua 0, o petrecere care va marca începutul festivalului.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti ai momentului: La Familia, Nane, El Nino, Chimie, Andre Rizo şi Sylvio, dar şi alţi DJ locali şi naţionali.

”Am ajuns în 2019 la ediția cu numărul 3. Festivalul "Insula" este un proiect de tineret, non-profit, care a luat naştere din dorinţa de a crea un eveniment major dedicat tinerilor din Tecuci şi din regiunea Moldovei, accesibil din punct de vedere financiar. Suntem o echipă tânără, media de vârstă fiind de 19 ani, o echipă unită, cu dorinţa de a evolua şi a realiza un festival de succes. Am ţinut cont de feedbackul tuturor participanţilor din anii trecuţi și vom reuși să realizăm una dintre cele mai frumoase ediții ale "Insula". Aşteptăm mii de tineri din toate colţurile ţării să ni se alăture şi împreună să demonstrăm că şi la Tecuci se poate", a spus Andrei Petică, directorul Festivalului "Insula".

Citit 4349 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2019 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.