Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Combinatul siderurgic din Galaţi organizează astăzi, 20 aprilie, Ziua Securităţii şi Sănătăţii în Muncă, care va avea loc, în premieră, pe Stadionul Oţelul. Salariații, alături de membri ai familiilor lor, vor avea posibilitatea să participe la exerciții fizice sub îndrumarea unor traineri profesioniști, seminarii de nutriție sănătoasă, jocuri pentru copii, dar și un concert susţinut de binecunoscuta trupă gălăţeană Over Band.
Programul zilei include antrenamente de aerobic, crossbox, zumba, body pump, indoor cycling, o clasă specială de kids fitness games, o zonă de relaxare/pilates, un seminar de nutriţie şi o prezentare de biciclete, accesorii şi echipamente de protecţie pentru ciclism.
Evenimentul de astăzi începe la ora 12,30, la Stadionul Oţelul. Până ieri se înscriseseră circa 1.500 de persoane – salariaţi ai combinatului şi membri de familie.

Citit 2634 ori Ultima modificare Vineri, 19 Aprilie 2019 17:55

2 comentarii

 • postat de ultra Duminică, 21 Aprilie 2019 07:09 86.124.202.*** Link la comentariu
  1
  1

  un esec total

  Raportează
 • postat de comunismul Sâmbătă, 20 Aprilie 2019 21:26 5.13.215.*** Link la comentariu
  2
  2

  multi nici nu au stiut probabil de acest eveniment! oricum nu cred ca interesa pe nimeni! ce fac pompierii! ce activitati practica! a daca era eu stiu activitati legate de politisti! oho! toata lumea sarea in sus! nu in jos! cred si eu! unde mai pui ca daca ii intrebi pe tinerii din ziua de astazi ce activitate vor alege iti vor zice spune sincer! domne vrem sa fim politisti gardieni etc orice ce tine de politie! activitatile de pompieri deci nu intereseaza pe nimeni! doar cine doreste! sa stie cum se stinge focul! cum se previne! si alte chestii de astea! asa ca despre ce vorbim aici!? mai ales ca ceea ce am zis spus eu e ceva real! nu inventat! atentie! dar lumea poate sa zica spuna ce vrea! pe mine nu ma intereseaza! absolut deloc!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.