Un Paşte mai fericit pentru copiii nevoiaşi
Foto: ISU Galaţi

Un Paşte mai fericit pentru copiii nevoiaşi
Donații de la salvatorii de vieți
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un strop de bucurie şi cele necesare întâmpinării cum se cuvine a Sărbătorilor Pascale le-au fost aduse copiiilor cu posibilităţi materiale reduse de către pompierii gălăţeni, cu câteva ore înainte de Învierea Domnului.

Beneficiarii actelor de caritate pe care ISU Galaţi le-au făcut în zilele premergătoare Paştelui au fost copiii Centrului de Plasament nr. 3 din Galaţi, unde militarii au ajuns cu tot felul de produse binevenite pentru masa de Paşte şi nu numai, dar şi micuţii privaţi de bucuriile copilăriei din pricina sărăciei, din familii nevoiaşe. Aici, pompierii au mers după ce au făcut o oprire la Centrul de Transfuzii, unde au donat sânge, în schimbul bonurilor pe care le-au folosit pentru a-i face fericiţi pe cei necăjiţi. 

"Pompierii gălăţeni au înţeles că pot salva nu numai prin diversele misiuni la care sunt solicitaţi, ci şi la o altfel de misiune salvatoare, actul benevol al donării de sânge. În primele zile ale Săptămânii Mari, ne-am alăturat iniţiativei „Donează sânge, fii erou!”, derulată de Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, pentru a dărui un strop de speranţă şi o şansă la viaţă oamenilor a căror singură şansă de supravieţuire o reprezintă transfuzia de sânge. Ulterior, bonurile primite în urma donării de sânge au fost dăruite unor copii proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse, din comuna Măstăcani", se arată într-un comunicat al ISU Galaţi.

Citit 2235 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2019 02:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.