Refugiu cu un picior în aer după o surpare

Refugiu cu un picior în aer după o surpare

Anca Melinte
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu un picior în aer, aşa a rămas refugiul destinat călătorilor din staţia de autobuz de pe strada Oţelarilor, din dreptul supermarketului Lidl. Motivul? Un accident de teren despre care am scris şi în ediţia din 26 aprilie a cotidianului „Viaţa liberă”. La acel moment semnalam că piciorul refugiului se mai ţine doar într-un şurub. Acum, şi şurubul a rămas în aer pentru că surparea s-a adâncit, iar trotuarul din jur se tot tasează.

La sesizarea noastră, Primăria municipiului Galaţi a trimis ieri o echipă pentru a verifica situaţia de la faţa locului. Autorităţile ne-au transmis că vor investiga toate posibilele cauze ale producerii accidentului de teren, şi vor lua măsurile care se impun.

Reamintim că, tot în zona staţiei cu pricina, carosabilul a fost peticit din cauza unei gropi apărute imediat după ce strada Oţelarilor a ieşit din garanţia de cinci ani a modernizării cu fonduri europene de care a beneficiat.

Citit 1319 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 11:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro