Chiriaş datornic al Primăriei, găsit mort în locuinţă

Chiriaş datornic al Primăriei, găsit mort în locuinţă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O descoperire macabră a fost făcută joi, 9 mai, cu ocazia unei executări silite la un apartament aparţinând Primăriei Galaţi. În locuinţa socială din care executorul judecătoresc urma să îl evacueze pe chiriaşul cu restanţe mari, autorităţile au găsit cadavrul celui pe care urmau să îl scoată în stradă. Cazul a fost preluat de poliţie. 

Sinistra constatare a fost făcută în apartamentul cu numărul 52 de la blocul R10, din Micro 19. S-a întâmplat joi dimineaţă, când un executor judecătoresc însoţit de reprezentanţii Primăriei şi de jandarmi, a ajuns la uşa imobilului unde trebuiau să pună în aplicare o sentinţă judecătorească de evacuare. Militarii au fost cei care au spart uşa locuinţei aflată la parter, pentru că nimeni nu a răspuns. Imediat, din locuinţă a răzbit un miros puternic, care provenea, aşa cum aveau să constate cei prezenţi, de la un cadavru.

"În locuinţa unde urma să fie efectuată executarea silită a fost găsit cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat. Jandarmii au sesizat poliţia, la faţa locului deplasându-se un echipaj de la Criminalistică şi reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală, care au ridicat trupul neînsufleţit", a precizat slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Poliţiştii au ridicat probe de la faţa locului şi vor stabili cauzele morţii după efectuarea necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar de ucidere din culpă. 

Datornic vândut

Motivul pentru care chiriaşul din apartamentul cu numărul 52 urma să fie dat afară erau datorii la plata chiriei, după cum ne-au informat surse din cadrul Primăriei Galaţi. Conform datelor furnizate de asociaţia de proprietari, în apartament locuia o singură persoană, Gheorghe Pavel, de 53 de ani. Bărbatul nu mai plătise chiria din 2013, acumulând datorii în valoare de 5.219 lei. Drept urmare Primăria l-a dat în judecată şi a cerut evacuarea, sentinţa rămânând definitivă în decembrie 2018. În plus, bărbatul mai avea datorii mari şi la întreţinere, unde acumulase debite de aproape 7.000 de lei, dar recuperarea acestora ar fi trebuit să cadă în sarcina asociaţiei de proprietari.

Citit 4825 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Mai 2019 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.