Declarație după marele câștig de la LOTO. ”Se pare că agenţia asta poartă noroc”

Declarație după marele câștig de la LOTO. ”Se pare că agenţia asta poartă noroc”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Marele premiu la Loto 6/49 a fost câștigat, ați putut afla de AICI. Biletul a fost validat la agenţia loto de pe strada Siderurgiştilor, din zona General, agenţie la care au existat câştigători şi în trecut. Conform datelor, acesta este al treilea premiu cu o valoare foarte mare câştigat cu un bilet validat la această agenţie. "Au mai fost câştiguri şi în trecut. Se pare că suntem cu noroc. Nu ştiu cine a jucat acest bilet câştigător. Probabil vom afla după ce îşi revendică premiul", ne-a spus Veta Radu, angajată a agenţiei norocoase.

Imediat după ce au aflat că agenţia la care şi ei joacă de ani de zile a mai dat un câştigător, gălăţenii din zonă şi-au făcut drum către locaţie, fie să îşi verifice numerele, fie să afle date despre câştigător. "Eu am venit să îmi ridic premiul pentru că mi-au ieşit şi mie trei numere. Am luat 30 de lei, dar am câştigat. Este o agenţie foarte norocoasă. Ştiu că s-a mai câştigat şi în trecut", ne-a mărturisit o doamnă.

"Am câştigat de mai multe ori cu bilete jucate aici. Eu joc mai mult la Joker, dar se pare că agenţia asta poartă noroc. Am luat sume mici, de câteva sute de lei. Abia aştept să aflu cine este câştigătorul", ne-a spus un alt jucător.

Până acum, la Galaţi au fost câştigate şase premii cu valoare însemnată. Acesta este însă primul câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I, la Loto 6/49, s-a câştigat pe 2 decembrie 2018 şi a fost în valoare de 17.347.829,07 lei.

Citit 4366 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2019 01:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.