Daruri pentru copiii mai puţin norocoşi ai Galaţiului (FOTO şi VIDEO)
Foto: Iulia Kelt

Daruri pentru copiii mai puţin norocoşi ai Galaţiului (FOTO şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Holul central al Primăriei Galaţi s-a transformat, joi, pentru o jumătate de oră, într-o adevărată scenă. Înconjuraţi de jucăriile ce urmează a fi dăruite de 1 Iunie şi de copii din centrele şi fundaţiile finanţate de Consiliul Local, Filip Cioc, solist al Şcolii de Arte din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos", şi trupa de dans "Aqua Boys", de la Estrada Studio din Galaţi, au oferit un spectacol pe cinste.

Momentul artistic a marcat finalul celei de-a doua ediţii a campaniei de succes "Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!". Saci întregi cu jucării, jocuri captivante şi cărţi minunate s-au adunat la Primărie, aduse de gălăţeni de toate vârstele: de la elevi până la agenţi economici care s-au implicat deschizând puncte de colectare în magazinele deţinute. Şi au făcut-o conştienţi că faptele bune aduc alte fapte bune. Dovadă că doi dintre copiii care urmează să primească aceste daruri, Eusebiu şi Mihai, s-au alăturat campaniei şi au donat, la rândul lor, mici jucării.

Toate darurile colectate vor ajunge la cei aproximativ 450 de copii din centrele finanţate de Consiliul Local: Fundaţia "Familia" - Centrul comunitar pentru victime ale violenţei în familie şi Centrul de zi pentru copii, Fundaţia "Cuvântul întrupat", Asociaţia Filantropică Creştin Ortodoxă "Sf. Vasile cel Mare" - Centrul de zi pentru copii, Asociaţia Filantropică "Sf. Antonie cel Mare", Asociaţia Multifuncţională Filantropică "Sf. Spiridon" - Centrul de zi pentru copii, Centrul de zi pentru copii cu autism, Centrul multifuncțional de recuperare "Kids" și Agenţia de Servicii Sociale Comunitare "Alternativa" - Centrul de zi "Prietenii Şcolii" şi Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi.

Citit 2612 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 13:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.