Daruri pentru copiii mai puţin norocoşi ai Galaţiului (FOTO şi VIDEO)

Daruri pentru copiii mai puţin norocoşi ai Galaţiului (FOTO şi VIDEO)

Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Holul central al Primăriei Galaţi s-a transformat, joi, pentru o jumătate de oră, într-o adevărată scenă. Înconjuraţi de jucăriile ce urmează a fi dăruite de 1 Iunie şi de copii din centrele şi fundaţiile finanţate de Consiliul Local, Filip Cioc, solist al Şcolii de Arte din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos", şi trupa de dans "Aqua Boys", de la Estrada Studio din Galaţi, au oferit un spectacol pe cinste.

Momentul artistic a marcat finalul celei de-a doua ediţii a campaniei de succes "Dăruieşte o jucărie, faci o bucurie!". Saci întregi cu jucării, jocuri captivante şi cărţi minunate s-au adunat la Primărie, aduse de gălăţeni de toate vârstele: de la elevi până la agenţi economici care s-au implicat deschizând puncte de colectare în magazinele deţinute. Şi au făcut-o conştienţi că faptele bune aduc alte fapte bune. Dovadă că doi dintre copiii care urmează să primească aceste daruri, Eusebiu şi Mihai, s-au alăturat campaniei şi au donat, la rândul lor, mici jucării.

Toate darurile colectate vor ajunge la cei aproximativ 450 de copii din centrele finanţate de Consiliul Local: Fundaţia "Familia" - Centrul comunitar pentru victime ale violenţei în familie şi Centrul de zi pentru copii, Fundaţia "Cuvântul întrupat", Asociaţia Filantropică Creştin Ortodoxă "Sf. Vasile cel Mare" - Centrul de zi pentru copii, Asociaţia Filantropică "Sf. Antonie cel Mare", Asociaţia Multifuncţională Filantropică "Sf. Spiridon" - Centrul de zi pentru copii, Centrul de zi pentru copii cu autism, Centrul multifuncțional de recuperare "Kids" și Agenţia de Servicii Sociale Comunitare "Alternativa" - Centrul de zi "Prietenii Şcolii" şi Centrul de zi pentru copii cu dizabilităţi.

Citit 1620 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 13:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro