Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe 1 iunie, de la ora 9,00 şi până seara, iubitorii de frumos vor putea să-i privească la lucru pe maeştri şi învăţăcei, cu o ofertă incitantă: pictură în plein-air, pe toată Faleza Dunării, de la Trecere bac până la Palatul Navigaţiei.
Iniţiat de Muzeul de Artă Vizuală, evenimentul intitulat "Valsul Dunării în culori" va "expune" ochilor noştri artişti care îşi doresc să picteze timp de o zi în aer liber, în faţa publicului iubitor de frumos. Vor fi trei categorii: artişti profesionişti, membri ai filialei Uniunii Artiştilor Plastici şi din ţară, studenţi ai Facultăţii de Artă a Universităţii "Dunărea de Jos" şi elevi de la Liceul de Artă "Dimitrie Cuclin", secţia Artă plastică.
După jurizare, vor fi nominalizate câte zece picturi la fiecare categorie, iar câte trei dintre acestea vor fi premiate. Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri 5 iunie, la muzeu, de la ora 18,00, când va avea loc şi festivitatea de premiere. Premiile, constând în materiale pentru pictură, vor fi oferite graţie parteneriatului încheiat cu Primăria şi Consiliul Judeţean, cele două instituţii preluând lucrările în patrimoniul lor.

Citit 1247 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2019 17:57

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro