Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cinci educatoare inimoase s-au decis să-şi petreacă timpul liber cu folos, cântând muzică populară moldovenească pentru toţi cei care vor să le asculte. Ana Damian, Ecaterina Botezatu, Mihaela Sandu, de la Grădiniţa Nr. 36, Diana Şoimu şi Iuliana Căluianu, de la Grădiniţa Nr. 9, au înfiinţat recent grupul folcloric "Doina Dunării".
Staroste le este Nelu Borşan, cunoscutul om de muzică din Galaţi. "M-au rugat să le ajut la repetiţii, iar după o lună rezultatul este fantastic. La toate ieşirile la public ne-am bucurat de succes. E un proiect frumos, care merită continuat. Deja avem un repertoriu bogat, cu peste 30 de melodii din toată zona Moldovei, de pe ambele maluri ale Prutului. Aşteptăm să fim invitaţi la evenimente, ne pregătim să participăm la "Românii au talent" şi mergem prin sate pentru a realiza o culegere de folclor autentic", povesteşte Nelu Borşan.

Citit 1171 ori Ultima modificare Marți, 04 Iunie 2019 19:41

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro