Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
2 comentarii

132 de familii din localitatea Corod, ale căror case au fost afectate de inundaţiile de săptămâna trecută, au primit ajutoare din partea Arhiepiscopiei Dunării de Jos, prin intermediul părintelui protoiereu de Tecuci, a celor patru preoţi din comună şi a zece voluntari. Reprezentanţii Bisericii au mers în fiecare gospodărie afectată de viituri şi au împărţit pachete cu produse de igienă, constând în detergenţi pentru rufe şi vase, săpun, clor, spirt, prosoape şi găleţi, pentru ca oamenii să-şi poată curăţa locuinţele.

"Ajutoarele au fost o completarea a celor oferite în zilele anterioare, atunci când protoieriile Tecuci şi Covurlui, din cadrul Eparhiei Dunării de Jos, s-au mobilizat exemplar şi, pe lângă forţa de muncă a preoţilor şi credincioşilor, au sprijinit persoanele sinistrate prin oferirea de alimente de primă necesitate, respectiv apă, pâine, zahăr, făină, mălai, paste, produse lactate", a precizat pr. Rareş Bucur, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Dunării de Jos. Valoarea totală a produselor ce au fost oferite până în prezent de Arhiepiscopie este de 21.000 de lei. Reprezentanţii Bisericii susţin că şirul acţiunilor de sprijinire a oamenilor greu încercaţi de furiile naturii nu se va opri aici.

Citit 1242 ori Ultima modificare Marți, 11 Iunie 2019 18:42

2 comentarii

 • postat de Biclea ionel Joi, 13 Iunie 2019 09:09 188.24.206.*** Link la comentariu
  0
  2

  Donez mobila, ( biblioteca,canapea,fotolii și altele ), pt oamenii sinistrați. Nu am transport. Poate sa m-a ajute cineva cu transport.

  Raportează
 • postat de Utilizator Miercuri, 12 Iunie 2019 11:47 89.136.7.*** Link la comentariu
  1
  2

  Sindicatele nu se implica si ele in societate???
  De ani de zile se observa implicarea Bisericii in tot felul de situatii dificile.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro