Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Biserica veche cu hramul "Sf. Cuv. Parascheva" din comuna Corod, greu încercată de inundaţiile din ultimele săptămâni, a fost edificiul cel mai afectat în urma ploilor abundente de luni, 24 iunie. Potopul care a umflat pârâul Corozel, afectând 85 de gospodării, a făcut ca în interiorul lăcaşului de cult apa să ajungă la înălţimea de 40 de centimetri. Pentru a rezolva problemele, preotul Gheorghe Joghiu, protoiereu de Tecuci, împreună cu preotul Bogdan Muscă şi epitropul parohiei Corod 2, s-au deplasat la faţa locului, împreună cu nouă elevi voluntari de la Liga Tineretului Creştin Ortodox, filiala Tecuci. Tinerii au  curăţat şi igienizat biserica, curtea lăcaşului de cult şi anexele parohiei. De asemenea, elevii au ajutat o văduvă bolnavă, care locuieşte lângă biserică, din gospodăria căreia au scos obiectele aduse de apă - gunoaie, bucăţi de gard, lemne.

Citit 2578 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 18:40

1 comentariu

  • postat de Voicu Mihaela Vineri, 28 Iunie 2019 14:33 78.97.43.*** Link la comentariu
    0
    0

    Sunt din Corod. În ce cont pot depune bani pentru a ajuta la salvarea Bisericii vechi, Sf. Cuvioasă Paraschiva?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro