Concurs pentru copii: Cum şi de ce trebuie să ne ferim de SIDA?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pentru faza judeţeană, epistolele vor fi trimise până pe 15 ianuarie la DRP Galaţi *

Compania Naţională „Poşta Română” a lansat un nou concurs de epistole, care se referă la importanţa şi cunoaşterea măsurilor de prevenire SIDA. Pot participa la această competiţie copii de până la vârsta de 15 ani care sunt invitaţi să alcătuiască lucrări pe această de temă de 500, maximum 1.000 de cuvinte.

„Până pe 15 ianuarie se va desfăşura etapa judeţeană şi de aceea cei interesaţi trebuie să-şi trimită neîntârziat lucrările, ne-a spus domnul Ion Ştefan, director coordonator al DRP Galaţi. Premiile vor fi stabilite de o comisie constituită din profesori ai Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ai Direcţiei Regionale de Poştă Galaţi”.

Cele mai bune lucrări la nivelul judeţului vor fi selecţionate pe 1 februarie pentru a participa la faza regională.

La nivel naţional clasamentul va fi întocmit pe 17 martie 2010, urmând ca primele trei lucrări să fie trimise la Biroul Internaţional al Uniunii Poştale Universale pentru competiţia pe naţiuni.

Până pe 15 ianuarie, doritorii vor trimite opiniile lor despre cum şi de ce e nevoie să ştim să ne ferim de SIDA, pe adresa DRP Galaţi, strada Lahovary nr. 6, Galaţi.

Mai multe informaţii puteţi obţine la www.posta-romana.ro sau la telefon Infopost 0219393111.

Citit 680 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.