Elevii învaţă să dea click pentru viitorul lor

Elevii învaţă să dea click pentru viitorul lor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Learn to Click on Your Future” (Învaţă să dai click pentru viitorul tău) este titlul unui Proiect Comenius care urmează să se desfăşoare la Grupul Şcolar din Tg.Bujor „Eremia Grigorescu”, în parteneriat cu alte instituţii de învăţământ din Turcia, Slovenia şi Polonia.

„Cum suntem coordonatorii acestui parteneriat, între 2-6 decembrie am fost gazde pentru prima întâlnire de lucru. Am discutat cu profesorii de la celelalte trei unităţi şi am căzut de acord asupra a ceea ce urmează să facem”.

„Obiectivul principal este ca elevii să înveţe limbi străine şi să lucreze cât mai mult pe calculator, lucruri care se cer la aproape orice loc de muncă. În final, vrem să alcătuim şi să edităm un dicţionar cu termeni traduşi în română, turcă, slovenă, poloneză şi engleză”, ne-a declarat directoarea educativă, Roxana Costandache (foto), coordonatoarea proiectului.

Profesorii de la şcolile din ţările partenere au rămas plăcut impresionaţi de lecţiile făcute de români în format AEL, declarând că ei nu au implementat încă aşa ceva.

Dacă toate documentele vor fi considerate în regulă de către agenţie, finanţarea pentru Grupul Şcolar din Tg.Bujor va fi de 24.000 de euro.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.