Speranţe până la buget, pentru pensionari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă pensionarii din Piteşti deja s-au supărat pe noua guvernare, Alianţa Pensionarilor pentru Conciliere Galaţi, condusă de Vasile Panţuş încă mai speră într-un viitor bun.

Vă reamintim că, prin vocea lui Panţuş, pensionarii concilierii au susţinut ferm alegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României. Acum, când drepturile revendicate de pensionari se clatină pe ghilotina noului buget, vârstnicii încă nu şi-au pierdut speranţa:

„Atâta timp cât bugetul este încă în dezbatere, până la adoptarea formei finale a repartizărilor pe ministere, încă mai sperăm să ne primim dreptul nostru prevăzut prin lege: punctul de pensie de 45 la sută din salariul mediu brut. Prin corelarea punctului de pensie nu ni se dă vreo mărire, ci ni se face dreptate”.

„Încă din 30 decembrie noi am trimis înscrisuri către premierul Emil Boc şi Ministerul Muncii prin care atrăgeam atenţia că aşa cum ne-am mobilizat pentru a avea un Guvern în care ne-am pus speranţele, aşa ne mobilizăm să-i dăm jos”.

„Avem aşteptări mari de la acest Guvern. Noi nu cerem decât respectarea Legii 19, care prevede că punctul de pensie trebuie să fie de 45 la sută din valoarea salariului mediu brut”, ne-a declarat Vasile Panţuş.

Citit 568 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.