Eminescu la „Eminescu”

Eminescu la „Eminescu”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*  „Viitor de aur”… şcoala noastră are: elevii vor să devină artişti! *

Şcoala nr. 28, care-şi merită din plin numele Poetului, a reuşit performanţa unei întregi săptămâni de lucru intitulată „Sub semnul lui Eminescu”.

Desfăşurat între 11 şi 15 ianuarie, cu acţiuni peste acţiuni despre care ziarul nostru v-a mai informat, acest veritabil festival s-a încheiat vineri cu festivitatea de premiere a grupurilor de elevi care au lucrat la mai multe proiecte de promovare a Poetului.

Printre aceste proiecte s-a numărat şi blogul dedicat şcolii şi  poetului naţional.

Conducerea şcolii şi mai mulţi profesori au asistat vineri, alături de elevi,  şi la concursul de recitări din lirica eminesciană.

Juriul, din care a făcut parte şi o inspectoare şcolară cândva cadru didactic la această şcoală, învăţătoarea Eugenia Stancu, a avut dificultăţi în a alege între atâţia copii talentaţi.

„Mi-era foarte dor de voi”, le-a spus elevilor şi colegilor doamna Stancu.  Am fost plăcut impresionat să aflu din discuţiile cu elevii că foarte mulţi scriu cu talent poezie, proză, unii şi teatru, că unii vor să se facă actori şi câţiva, chiar regizori! Unii dintre ei îndrăgind, desigur, şi matematica…

O fostă absolventă ale şcolii, Alina Bocăneală, acum la liceu, în clasa a noua, şi… olimpică, au venit special vineri să vorbească mai tinerilor colegi.  Căci e o şcoală de care nu uiţi!

Citit 1653 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.