Şapte din zece locuri de cazare rămân neocupate

Şapte din zece locuri de cazare rămân neocupate

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproape 11.000 de turişti au venit în judeţul Galaţi în iunie 2019, potrivit Direcţiei Judeţene de Statistică Galaţi. Comparativ cu iunie 2018, sosirile turiştilor în a şasea lună a acestui an au înregistrat o creştere de 13,4 la sută. 2.049 dintre turiştii veniţi Galaţi în luna iunie au fost cetăţeni străini.

În peste 70 la sută din cazuri, turiştii sosiţi în Galaţi preferă să se cazeze în unităţile de primire turistică de trei stele. În ciuda creşterii numărului persoanelor care ne vizitează judeţul, majoritatea locurilor de cazare rămân în continuare neocupate. Astfel, locurile de cazare turistică disponibile în luna iunie au fost ocupate doar în proporţie de 34,6 la sută, în creştere cu patru puncte procentuale faţă de iunie 2018. Durata medie a sejurului în iunie 2019 a fost de 1,8 zile (1,6 zile pentru turiştii români şi 2,5 zile pentru cei străini).

Citit 1533 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 19:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro