Pericolul din Grădina Publică s-a acutizat

Pericolul din Grădina Publică s-a acutizat

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Articolul nostru “O canalizare din Grădina Publică, pericol pentru cetăţeni” a rămas deocamdată fără ecou în rândul autorităţilor, având în vedere că de la momentul publicării lui, mai exact, 22 august, şi până astăzi, situaţia s-a înrăutăţit, în loc să se îmbunătăţească. Astfel, şipcile despre care am amintit atunci s-au rupt între timp, acutizând şi mai mult pericolul la care ne expunem mai ales copiii, din dorinţa de a-i lăsa să se bucure de ultimele zile călduroase din acest an. Nu ne mai rămâne decât să fim foarte atenţi atunci când frecventăm această “bijuterie” verde ameninţată de capcane şi să sperăm că măcar de această dată ne va auzi cine trebuie şi autorităţile vor adopta o atitudine responsabilă, luând măsuri pentru remedierea situaţiei. Suntem convinşi că nimeni nu îşi doreşte să se întâmple o tragedie pentru a se face în sfârşit ceea ce trebuie.

Citit 1317 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro