Altă parcare, alt morman de moloz

Altă parcare, alt morman de moloz

Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Într-o parcare improvizată pe strada din fața supermarketului Lidl din Micro 17, un morman de moloz şi bucăţi de asfalt blochează un loc de parcare, la nicio săptămână după ce un caz asemănător a fost semnalat de noi în articolul “Moloz abandonat într-o parcare de cartier”. Aşadar, situaţia nu este singulară, devenind deja un fenomen obişnuit în oraşul nostru. În condiţiile în care pentru parcările neregulamentare sunt aplicate amenzi, iar cele regulamentare sau măcar tolerate, şi aşa insuficiente, sunt ocupate de moloz, ce opţiuni îi mai rămân şoferului care doreşte să respecte legea?

Citit 833 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 19:24

1 comentariu

 • postat de JUSTIŢIARUL Vineri, 20 Septembrie 2019 15:11 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  2

  Problema se rezolvă simplu:
  Agentul de la POLITIA LOCALA care are arondată zona respectivă trebuie sancţionat pentru că nu a raportat această neregulă mai departe şi nu a luat măsura anunţării ECOSAL pentru ridicarea gunoiului şi începerea unei anchete pentru depistarea persoanei vinovate!
  Dar cum Instituţiile publice nu comunică între ele, iar şefii acestora au salarii nesimţite fără să îi întrebe nimeni ce indicatori de performanţă au realizat, treaba va merge la fel ca înainte... până nu vom revoluţiona întregul sistem public administrativ!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro