Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Sâmbătă, 21 septembrie, în toată ţara s-au desfăşurat acţiuni de ecologizare a suprafeţelor de fond forestier, în campania "Mişcare pentru un mediu curat", în cadrul parteneriatului încheiat de Regia Națională a Pădurilor - Romsilva cu Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate și Asociația "Viitorul în zori" ("Let’s do it România!"). Acest lucru s-a făcut şi în judeţul Galaţi, unde au fost ecologizate mai multe zone de pădure expuse accesului public şi depozitării diverselor categorii de deşeuri, acţiune coordonată de silvicultorii din centrala Direcției Silvice Galați și ocoalele silvice Galați, Grivița, Hanu Conachi și Tecuci. Au participat în total 393 de gălăţeni, din care 90 - personal silvic, opt reprezentanți ai instituțiilor partenere și 295 de voluntari iubitori de mediu. Toţi aceştia au colectat peste două tone de deșeuri, din pădurile de la Zătun, Popas Viile, Fundeanu, Ghidigeni, Furceni, Barcea şi Popas Hanu Conachi.

Citit 752 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 18:17

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro