Semnalizare incorectă pe Centură?

Semnalizare incorectă pe Centură?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mailul unui cititor al „Vieţii libere” ridică o problemă de… trafic: este corectă semnalizarea de pe centura Galaţiului? * Şi dacă nu este, poate fi îndreptată? *

Distanţă mare între semne şi lucrări

„Fotografiile au fost făcute sub viaductul care leagă oraşul Galaţi de combinatul ArcelorMittal Galaţi şi au scopul să semnalizeze o lucrare aflată la circa 600-700 de metri distanţă, care se execută din luna decembrie. Asta după ce, toată vara, Centura a fost închisă pentru reparaţii, care s-au executat în bătaie de joc, pe banii contribuabililor”.

Cine intervine?

„Întrebările mele sunt:

·    Cum este posibil să instalezi aceste indicatoare (care ele însele reprezintă un pericol, după cum se poate observa) înainte de o intersecţie care face legătura cu viaductul?

·    Cum un echipaj al unei Secţii de Poliţie, format din doi subofiţeri neechipaţi corespunzător - cu echipament reflectorizant! - şi care nu au învăţat să se prezinte când efectuează un control de circulaţie, în data de 25 ianuarie 2010, în jurul orei 15,00, opreau şi amendau autovehiculele care treceau prin acea zonă, pentru a intra pe viaduct, fără să vadă greşeala celor care au montat (aruncat) indicatoarele pe şosea şi să încerce să o corecteze? (Marian Antohi, inspector trafic ArcelorMittal Galaţi)”.

Aşteptăm şi noi opinia autorităţilor abilitate. Dacă nu din alt motiv, măcar ca să vedem dacă a fi gălăţean şi a-ţi plăti corect taxele înseamnă că poţi să ridici pretenţia la un răspuns.

Citit 1147 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.