Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproximativ 50 de voluntari, două ore de muncă şi multă determinare au alcătuit reţeta unei acţiuni de ecologizare perfecte, care a avut loc sâmbătă, 5 octombrie. Rezultatul experienţei motivante a fost o zonă liberă de gunoaie. Este vorba despre zona împădurită din vecinătatea Stadionului "Dunărea", de unde au fost strânşi 71 de saci cu gunoaie. Colectarea s-a făcut ca la carte, în mod selectiv, în saci de culoare albastră, destinaţi reziduurilor din plastic, metal şi sticlă, şi în saci de culoare neagră, pentru gunoiul menajer. Sacii au fost puşi la dispoziţia voluntarilor de către Serviciul Public Ecosal, care, la sfârşitul acţiunii, a  ridicat gunoiului strâns. Evenimentul a fost organizat de Grupul de Iniţiativă Locala "Trashtag", sub denumirea "Nu este gunoiul meu, dar îmi iubesc oraşul", din dorinţa de a asigura un mediu curat şi sănătos, ai cărui beneficiari suntem toţi.

Citit 1106 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 18:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro