Un chioşc din Galaţi, ”cuib” pentru oamenii străzii
Foto: Bogdan Codrescu

Un chioşc din Galaţi, ”cuib” pentru oamenii străzii
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un chioşc de dimensiuni considerabile, nefuncţional, amplasat în Complexul Ţiglina I, din spatele Clubului Sidex, a devenit seară de seară loc de întâlnire pentru oamenii străzii. Aceştia, spre exasperarea locatarilor, produc deseori scandaluri, tulburând liniştea la ore înaintate. Mai mult chiar, ceea ce lasă în urma lor este de nedescris. Ambalaje, cartoane, doze de bere goale şi multe PET-uri în general, care se înmulţesc pe zi ce trece. Întreaga zonă a devenit un adevărat focar de infecţie, reprezentând o ameninţare pentru sănătatea cetăţenilor. Asigurarea unui climat de normalitate civică, de ordine şi de siguranţă ar trebui să reprezinte pentru autorităţi o prioritate, însă gălăţenii spun că problema din zona respectivă durează de foarte mult timp. Sesizări au ajuns şi pe adresa redacţiei noastre, multe vizând ridicarea chioşcului respectiv.
În vederea soluţionării situaţiei, am contactat Biroului de Presă al Primăriei Galaţi şi am obţinut următorul răspuns: "Primăria municipiului Galaţi s-a sesizat şi a notificat Poliţia Locală Galaţi în vederea demarării de verificări privind legalitatea amplasării chioşcului la care faceţi referire".

Citit 2406 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2019 17:05

2 comentarii

 • postat de George
  Joi, 10 Octombrie 2019 14:14
  89.136.76.***
  Si daca n-ar fi chioscul oamenii strazii nu s-ar mai intalni acolo? ba da. Adevarata solutie e eradicarea oamenilor strazii prin eradicarea saraciei si binecuvantati cu cate o garsoniera sau camaruta din partea primariei si un venit minim. Nu au buletin? sa le faca primaria buletin ca sa le poata da venit minim. Sa se ocupe primaria sa ii incadreze la muunca daca nu au varsta de pensionare.
  3
  11
  Raportează
 • postat de Teo Chirvase
  Joi, 10 Octombrie 2019 08:13
  92.114.82.***
  Nu e in spatele clubului , ci in lateral, spre piata...

  Teo C.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.