Beat şi aproape mort de frig

Beat şi aproape mort de frig
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un gălăţean de 54 de ani a îngheţat în propria-i locuinţă, după ce, consumând băuturi alcoolice, nu a mai avut puterea să se păzească de frig *

Bărbatul a suferit un şoc hipotermic şi a fost transportat de către un echipaj al  SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi, unde a fost internat la secţia de Reanimare. 

„A fost adus un domn de 54 de ani care a reuşit să fie în acelaşi timp hipoglicemic şi hipotermic, cu o temperatură atât de scăzută încât ne mirăm că mai trăieşte”.

„Când te apuci să bei, zahărul din sânge scade, iar dacă bei în frig îţi scade şi temperatura corporală. Pentru că, beat fiind, nu mai ai cum să te înveleşti”.

„Bărbatul locuia împreună cu mama în condiţii precare, era un mare amator de alcool, şi şi-a pus viaţa în pericol prin efectul conjugat al prietenului său alcoolul căruia i s-a alăturat duşmanul frig”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Să sperăm că bărbatul va reuşi să supravieţuiască şi să înţeleagă morala experienţei prin care a trecut. Alcoolul nu încălzeşte decât pe termen scurt…

Citit 681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.