Campanie de donații pentru cei mai vulnerabili

Campanie de donații pentru cei mai vulnerabili
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În perioada 16-17 noiembrie, toţi cei care dispun de haine, jucării sau alte obiecte pe care nu le mai folosesc, dar care ar putea face fericite alte persoane ce au mare nevoie de ele, sunt aşteptaţi în parcul din faţa fostului cinematograf Ţiglina I și la Monument, pentru a le dona.

Evenimentul pus la cale de Doru Maximilian, cu sprijinul mai multor asociații civice din Galați, se va desfăşura pe parcursul celor două zile, în intervale orare diferite. Astfel, în prima zi, doritorii sunt aşteptaţi între orele 8,00 - 20,00, iar în cea de a doua zi, între 8,00 şi 17,00. 

Donaţiile vor fi distribuite, în funcţie de necesităţi, persoanelor cu posibilităţi materiale reduse, precum şi centrelor de specialitate din judeţul Galaţi.

Pot fi donate, de asemenea, produse alimentare neperisabile, pentru a ajuta cât mai multe familii defavorizate să simtă spiritul sărbătorilor, prin oferirea unei mese festive decente.

Rugămintea organizatorilor este ca toate obiectele donate să fie curate şi funcţionale, astfel încât să poată fi folosite.

Citit 5904 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 12:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.