Copac periculos, tăiat de Gospodărire Urbană

Copac periculos, tăiat de Gospodărire Urbană

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

“Chiar acum s-a tăiat, cred, cel mai frumos copac din Galaţi. Avea o coroană mare si perfect sferică şi se afla vizavi de Liceul “Sf. Maria”. Îl admiram de câte ori treceam pe lângă el.” Este sesizarea primită pe adresa redacţiei noastre în legătură cu tăierea ulmului situat pe aliniamentul stradal aferent străzii Gheorghe Doja. Conform conducerii societăţii Gospodărire Urbană, însă, copacul reprezenta un pericol pentru trecători, riscând să fie doborât în cazul apariţiei unui fenomen meteorologic agresiv.
“Am avut multe cereri din partea cetăţenilor pentru a-l tăia. Pe lângă faptul că reducea din vizibilitate, era foarte uscat şi scorburos”, ne-a mărturisit Dragoş Magearu, directorul Gospodărire Urbană.
Iar cioata rămasă indică clar că arborele era putred pe interior şi că nu mai putea fi salvat.

Citit 2722 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 19:15

3 comentarii

 • postat de copacpericolglgl Luni, 18 Noiembrie 2019 08:31 194.102.208.*** Link la comentariu
  0
  1

  In P-ta Centrala, vis-a-vis de magazinul chinezesc, este un copac imens care sta sa cada din radacini, din cauza greutatii, este un mare pericol pentru trecatori !!! - zona este foarte frecventata

  Raportează
 • postat de Gurzache Fazanin Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019 13:00 213.233.85.*** Link la comentariu
  0
  3

  Cam 90% din copacii sunt tăiați din acest motiv. Ar fi interesant, dragă jurnalist, dacă ai da ”firul” unei tăieri legale.
  Gen dumb ghid Cum să tai legal un copac, să înțeleagă toată lumea.

  Raportează
 • postat de Un om indignat Vineri, 15 Noiembrie 2019 16:03 5.13.141.*** Link la comentariu
  4
  15

  Era o minunatie de copac, nu stim cue ia stat in ochi acel copac, intradevar avea o coroana superba, sigur nu era un pericol pentru nimeni, altele au fost motivele...pacat de acel copac....cum de nu vedeti cele doua bombe de langa cel copac, care vand bauturi alcolice la zece metri de liceul SfantaMaria, doua cotete mizerabile care infecteaza zona, tentatie pentru liceeni.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.