Distracţii domestice pe timp de iarnă

Distracţii domestice pe timp de iarnă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar dimineţile îngheţate, cafeaua caldă, mănuşile pufoase şi haina groasă vor face în curând parte din viaţa noastră cotidiană. Zilele scurte şi reci ne vor îndemna constant să rămânem în interiorul casei. Ce ne facem atunci când pare că am epuizat toate activităţile distractive? Iată câteva propuneri interesante.

1. Mergi la film

Fie că eşti pasionat de filme istorice pline de dramatism sau de comedii vesele, mersul la film este întotdeauna o modalitate foarte plăcută de a-ţi petrece timpul liber. Scenele animate, dialogurile savuroase, personajele extravagante şi acţiunea plină de suspans vor avea grijă să-ţi alunge orice urmă de plictiseală. 

2. Invită-ţi prietenii la jocuri de societate

Câteva perne colorate aşezate cu gust pe canapea, o masă pentru joc şi câteva băuturi calde vor crea mediul perfect pentru a te distra alături de cei dragi. Alegeţi jocuri de construcţie sau jocuri ce conţin provocări, pentru a profita din plin de timpul liber. În felul acesta, vei ţine frigul la distanţă, iar orele se vor transforma în minute datorită bucuriei jocului. 

3. Găteşte ceva delicios

Îţi mai aduci aminte de reţeta aceea pe care ai descoperit-o cu ceva timp în urmă şi pe care nici acum nu ai apucat încă să o prepari? Ei bine, acum este timpul! Pregăteşte-ţi ustensilele, condimentele şi ingredientele necesare şi adaugă un strop de iubire. Cu siguranţă timpul va trece fără să-ţi dai seama! Mai mult, adu-i şi pe cei dragi în bucătărie pentru a-ţi da o mână de ajutor. Veţi petrece momente de calitate împreună, iar mâncarea va căpăta o aromă irezistibilă. 

4.  Citeşte o carte bună

Nimic nu bate o carte bună. Imaginaţia ta va fi stimulată de fiecare paragraf citit şi vei avea oportunitatea de a păşi într-o lume diferită cu fiecare pagină citită. Creează-ţi momente de calitate şi citeşte despre subiectele care ţi-au stârnit întotdeauna curiozitatea. 

5. Redecorează-ţi casa

Te-ai plictisit de imaginea casei tale? Fie că este vorba de un nou tablou, despre nişte plante verzi sau de coşuleţe în care să-ţi organizezi lucrurile, alege să-ţi decorezi casa cu gust şi cu dragoste. Sfătuieşte-te cu cei dragi şi creează un design perfect care să surprindă personalitatea fiecăruia. Astfel, zilele reci vor căpăta o nouă semnificaţie în interiorul casei tale.

6. Dă o petrecere în pijamale

Nu trebuie să fii neapărat adolescent pentru a da o petrecere în pijamale! Este suficient să-ţi aduni prietenele sau prietenii într-o atmosferă caldă şi să petreceţi clipe de calitate împreună povestind, glumind şi discutând. Decorează camera cu instalaţii aurii, pentru a crea o atmosferă intimă şi pune perne pufoase pe podea. Aroma irezistibilă de popcorn proaspăt şi muzica în surdină vor crea amintiri nepreţuite.

7. Cumpără online

Cumpărând online, vei scăpa de drumurile lungi şi obositoare pe care obişnuieşti să le faci. Mai mult, vei scăpa de frigul care nu te lasă să te bucuri de cumpărături. Accesezi cele mai bune oferte, compari preţuri, navighezi cu uşurinţă şi mai presus de toate, te bucuri de cumpăturile care îţi sosesc la uşă.

8. Exersează acasă sau la sala de sport

Inevitabil, sărbătorile de iarnă vor veni însoţite de vechile noastre temeri legate de creşterea în greutate, după mesele îmbelşugate. Astfel, în luna ianuarie, căutăm de fiecare dată să dăm jos noile kilograme acumulate sau încercăm să ne menţinem în formă exersând. Făcând sport îţi vei ridica moralul şi vei fi într-o formă perfectă indiferent de sezon. Asigură-te că ai un echipament de calitate atunci când exersezi.

9. Mergi la salon

Răsfăţul în plină iarnă este un subiect mai mult decât tentant, dar tu meriţi să ai parte de cel mai bun tratament. Scapă de oboseala acumulată în zilele lungi şi îngheţate efectuând o vizită la salon. În felul acesta îţi vei încărca bateriile şi vei arăta nemaipomenit.

10. Savurează o cafea alături de cei dragi

Adună-ţi prietenii la o cafea şi la o discuţie relaxantă. Aroma irezistibilă a cafelei proaspete, glumele bune, povestirile picante şi atmosfera caldă vor fi ingredientele necesare unei întâlniri perfecte.

Citit 1531 ori Ultima modificare Marți, 19 Noiembrie 2019 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.