”Bucuria de a dărui” la sătenii din Frumușița

”Bucuria de a dărui” la sătenii din Frumușița
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Deși sărbătorile au trecut, solidaritatea încă mai dă naștere unor bucurii. Miercuri, 8 ianuarie, în jurul prânzului, a fost rândul unor oameni cu mai puține posibilități materiale, din comuna Frumușița, să primească un mic ajutor din partea unor concetățeni cu suflet mare. S-au făcut donaţii de haine pentru adulți (bărbați și damă), copii (0 - 12 luni - 17 ani), încălțăminte vara/iarna pentu copii și damă, jucării pentru copii. Toate s-au strâns, cu ajutorul femeii de serviciu de la "Școala nr. 1 Frumușița", s-au putut depozita în şcoală, s-au făcut liste cu beneficiarii, iar ieri aceștia au putut dobândi articole vestimentare sau jucării.

Declarația persoanei care s-a ocupat de întocmirea listei beneficiarilor a fost următoarea: "Nu vrem să atragem atenția, a fost doar ajutorul oamenilor pentru alți oameni. Aici suntem o populație foarte săracă și oamenii de obicei vor bani. Ei bine, noi am ales să îi ajutăm prin alte mijloace, fără să cerem fonduri de undeva sau ceva similar. Oamenii au donat jucării, încălțăminte și haine într-o stare foarte bună, curate și împăturite, pregătite pentru noii proprietari."

Acest eveniment a fost distribuit pe rețelele de socializare drept "bucuria de a dărui". Şi exact asta a fost, ţinând cont că organizatorii nu şi-au dorit recunoaştere pentru gestul lor.

Citit 1275 ori Ultima modificare Joi, 09 Ianuarie 2020 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.