Informatica pentru gimnazişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un premiu pe podium şi trei menţiuni, acesta e bilanţul, unul pozitiv, al participării gălăţene la Olimpiada Naţională de Informatică pentru gimnaziu. Ştefan Eniceicu, elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, este singurul gălăţean care a urcat pe podium.

Pregătit de profesoara Lizeta Iordache, el şi-a adjudecat o medalie de bronz. Alexandru Mocanu, elev al Colegiului Naţional „Al. I. Cuza” (prof. Georgeta Balacea), a fost răsplătit, pentru nivelul clasei a V-a, cu prima menţiune pe ţară.

Tot o menţiune au primit Tudor Profir, de la Colegiul „V. Alecsandri” (prof. Adina Bîrsan) şi Alexandru Roşu, de la Şcoala nr. 12 „Miron Costin” (prof. Ionela Penu), ambii la nivelul clasei a VII-a.

Etapa naţională pentru gimnazişti s-a organizat la Slatina, în vacanţa intersemestrială a elevilor şi cadrelor didactice. Olimpiada Naţională de Informatică pentru liceeni se va desfăşura peste câteva luni, iar lotul gălăţean care ne va reprezenta  urmează să fie selectat abia în perioada următoare.

Citit 1157 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.