Lectura altfel, pentru vârstnici

Lectura altfel, pentru vârstnici
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Biblioteca Județeană "V.A. Urechia" Galați, prin compartimentul Multimedia de la sediul central, își propune să iasă din tiparele tradiționale și să promoveze "lectura altfel", prin intermediul altor instrumente decât cartea, respectiv DVD-uri, Blu-ray-discuri, audiobookuri, și derulează în parteneriat cu Centrul multifuncţional de servicii sociale "Speranţe pentru vârsta a III-a" proiectul "Promovarea serviciilor oferite de Compartimentul Multimedia".

Biblioteca "V.A. Urechia" deține în colecțiile sale aproximativ 2.900 de DVD-uri și 300 de Blu-ray-discuri, reprezentând filme din toate genurile (de acțiune, dramă, de dragoste, comedii, polițiste etc.), pentru toate categoriile de vârstă.

Prin acest proiect vor fi organizate sesiuni de vizionare de filme pentru 30 de persoane din Centrul multifuncţional de servicii sociale "Speranţe pentru vârsta a III-a" pe parcursul a şase luni. Astfel, săptămânal, în jur de 30 persoane vor avea posibilitatea să îşi petreacă timpul în mod plăcut şi util.

Citit 1293 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2020 19:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.