Un bărbat din judeţul Galaţi, dispărut de două săptămâni

Un bărbat din judeţul Galaţi, dispărut de două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Poliţia şi familia unui bărbat din localitatea gălăţeană Furcenii Vechi sunt în alertă de două săptămâni. Constantin Eni, în vârstă de 51 de ani, nu a mai fost văzut şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă de pe data de 22 ianuarie.

Atunci se presupune că a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Omul, care de mai bine de zece ani lucra în Italia, nu avea familie, fiind despărţit de fosta soţie de foarte mulţi ani. Trăia singur şi urma să se întoarcă în Italia, unde avea loc de muncă. Îşi pregătise şi bagajele şi la ultima discuţie telefonică pe care a avut-o cu sora lui, pe 19 ianuarie, nu a dat niciun semn suspect că ar avea gânduri necugetate. "Am vorbit de ziua lui, pe 19 ianuarie. Se pregătea să se întoarcă în Italia, era foarte lucid şi coerent, chiar dacă cu câteva zile înainte fusese bătut de un cumătru de la nişte bani. De atunci spunea că are nişte pierderi de memorie, că a fost lovit în cap, dar vorbea cum trebuie. De pe 22 nu mai ştim nimic de el. A plecat, nu ştim unde, la telefon nu mai răspunde, am tot sunat, dar e descărcat. Nu mai ştim unde să îl căutăm, sperăm totuşi că e în viaţă", ne-a spus sora bărbatului, Ecaterina Popa.

Familia a anunţat poliţia despre dispariţia bărbatului, sesizarea fiind înregistrată la Postul de la Cosmeşti şi mai apoi transmisă la Biroul Urmăriri. Constantin Eni are următoarele semnalmente: 1,60 m înălțime, 56 de kg, păr negru, tuns scurt. Nu se ştie cu ce era îmbrăcat la data dispariţiei. Ca semne particulare, are degetul mare şi cel arătător de la mâna dreaptă retezate, în urma unui accident de muncă. Cei care l-au văzut sau pot da informaţii cu privire la situaţia lui sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 13088 ori Ultima modificare Joi, 06 Februarie 2020 13:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.