Accidente produse de şoferi prea grăbiţi

Accidente produse de şoferi prea grăbiţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două accidente rutiere au avut loc în municipiul Tecuci, la interval de câteva ore, din cauza unor conducători auto care s-au grăbit să facă manevre, punându-i în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic.

Primul eveniment l-a avut ca protagonist pe un şofer de 72 de ani, care dorind să depăşească o coloană de maşini staţionate pe sensul său de mers, nu s-a asigurat suficient şi a riscat, pătrunzând pe sensul opus. Înainte să poată reveni pe sensul său, a numerit în calea unei maşini care circula regulamentar şi al cărei şofer, din intenţia de a evita impactul frontal, a tras de volan, oprindu-se într-o bordură. În urma impactului cu obstacolul, o femeie de 51 de ani, pasageră în maşină, a fost rănită, dar nu a necesitat internarea.

Tot din grabă, a provocat un accident şi o şoferiţă de 46 de ani, care, ajunsă într-o intersecţie, nu a mai oprit pentru a se asigura că virajul la stânga pe care voia să-l facă nu afectează pe nimeni. În timp ce schimba sensul de mers a acroşat un biciclist de 35 de ani, care circula în aceeaşi direcţie cu ea, dar care avea intenţia de a merge înainte, nefiind avertizat prin semnalizare de către conducătoarea auto.

În cele două cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2002 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Martie 2020 01:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.