Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA informează că la toate intrările în piețele din municipiul Galați au fost amplasate covoraşe îmbibate cu soluţie dezinfectantă – cloramină. Este vorba atât despre intrările în hale/spaţii închise, cât și despre cele în platourile deschise - intrările din parcările pieţelor şi în parcarea subterană.
Aceasta este o nouă măsură specială de prevenire a răspândirii Covid-19 luată de Administrația Piețelor, care se adaugă celorlalte despre care ”Viața liberă” deja v-a informat: dispensere cu dezinfectant amplasate la toate căile de acces în hale, dezinfecția periodică a halelor, spălarea și dezinfectarea zilnică a pardoselilor halelor și grupurilor sanitare, dezinfectarea din oră în oră a suprafețelor expuse și folosite des (mânere, balustrade, întrerupătoare, uși).

Citit 955 ori Ultima modificare Marți, 24 Martie 2020 13:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro