Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

În ciuda recomandărilor făcute de autorităţi, din ce în ce mai mulţi români revin în ţară din diferite state ale Europei. În fiecare judeţ a crescut, în ultima perioadă, numărul celor care sunt internaţi în centre de carantină. Nici Galaţiul nu face excepţie. Astfel, conform datelor oficiale furnizate de Prefectura Galaţi, pe data de 7 aprilie, la nivelul judeţului nostru, 716 persoane erau internate în cele 22 unităţi de carantină instituţionalizată.
Numărul celor aflaţi în carantină a crescut cu 65 de persoane faţă de raportarea de luni. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) monitorizează 715 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, 181 persoane au finalizat cele două săptămâni de izolare voluntară şi au primit avizul epidemiologic pentru a reveni în comunitate.
Trebuie precizat că, până pe 7 aprilie, la ora 13,00, la nivelul judeţului Galaţi erau confirmate cu coronavirus 133 de persoane, dintre care patru au decedat. Printre cei confirmaţi se numără şi mai multe cadre medicale, dar şi bătrânii de la Centrul de Îngrijire "Sf. Ilie".

Citit 9187 ori Ultima modificare Marți, 07 Aprilie 2020 20:30

3 comentarii

 • postat de lupul cel sur Joi, 07 Mai 2020 12:57 5.13.197.*** Link la comentariu
  0
  0

  Presa libera, intrebare: de ce tocmai batranii din azile mor de covid? Vreun beculet, ceva? La Nasul s-a spus ca 60 de batrani erau ingrijiti de 2 asistente. Ati facut vreo investigatie in acest sens? Inca un aspect: ce tratament exact s-a aplicat batranilor? Sau batranii din azile pot fi lasati sa moara (sa fie omorati prin neglijenta), ca si-asa apartinatorii e clar ca nu se vor interesa de ei din moment ce au ajuns la azil. Mai aveti intrebari? ca noi raspunsurile le stim deja.

  Raportează
 • postat de fanica Joi, 16 Aprilie 2020 10:06 217.156.52.*** Link la comentariu
  0
  8

  Re: Ceausescu.
  Da, era de treaba si atunci dar este si acum.
  Problema e ca toate firmele de stat au fost falimentate si/sau vandute cu buna stiinta.
  Asa ca, nu ramane decat sa se faca licitatii, sa vina firme cu capital privat care sa lucreze la investitiile statului.
  Dar stai, ce sa vezi?
  Nu oricine poate sa participe la licitatii, ca trebuie sa "respecte" niste reguli.
  Si dupa ce ajung sa castige licitatia, aceste firme private ori subcontracteaza ori nu mai pot sa lucreze din diverse motive "tehnice".
  Si uite asa vorba aceea: "- Cainii latra, caravana trece!", iar noi, plebea, o vom duce din ce in ce mai rau.
  Poate si din vina noastra, ca ne lasam prostiti si votam mereu aceleasi partide care promoveaza aceeasi oameni care stiu sa promita dar nu stiu sa-si indeplineasca promisiunile.
  Pfffuiiii ...

  Raportează
 • postat de Ceausescu Marți, 07 Aprilie 2020 20:35 84.117.41.*** Link la comentariu
  9
  36

  Si-au pierdut slujbele in strainatate si au revenit iar altii sunt din aia care nu au muncit deloc acolo. toate aceste guri trebuie hranite altfel ies la talharit si furat. Ceausescu avea alta varinata: ii duceau la munca ca era peste tot de treaba!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.