Din ce în ce mai mulţi gălăţeni revin din străinătate

Din ce în ce mai mulţi gălăţeni revin din străinătate
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În ciuda recomandărilor făcute de autorităţi, din ce în ce mai mulţi români revin în ţară din diferite state ale Europei. În fiecare judeţ a crescut, în ultima perioadă, numărul celor care sunt internaţi în centre de carantină. Nici Galaţiul nu face excepţie. Astfel, conform datelor oficiale furnizate de Prefectura Galaţi, pe data de 7 aprilie, la nivelul judeţului nostru, 716 persoane erau internate în cele 22 unităţi de carantină instituţionalizată.

Numărul celor aflaţi în carantină a crescut cu 65 de persoane faţă de raportarea de luni. De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) monitorizează 715 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, 181 persoane au finalizat cele două săptămâni de izolare voluntară şi au primit avizul epidemiologic pentru a reveni în comunitate.

Trebuie precizat că, până pe 7 aprilie, la ora 13,00, la nivelul judeţului Galaţi erau confirmate cu coronavirus 133 de persoane, dintre care patru au decedat. Printre cei confirmaţi se numără şi mai multe cadre medicale, dar şi bătrânii de la Centrul de Îngrijire "Sf. Ilie".

Citit 10067 ori Ultima modificare Marți, 07 Aprilie 2020 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.