Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Un incident care a avut loc într-un autobuz de pe traseul 26 l-a avut ca protagonist pe un controlor de bilete care nu a respectat măsura impusă de autoritățile locale de a purta mască de protecție pe față, pentru a preveni răspâdirea virusului. Când călătorii din mijlocul de transport au luat atitudine și i-au atras atenția controlorului, se pare că acesta a avut un răspuns nepotrivit.

Printr-un comunicat de presă transmis redacţiei, SC Transurb SA anunţă că dezaprobă astfel de manifestări și că a luat imediat măsurile ce se impun: angajatul care nu a respectat nici călătorii și nici măsurile de prevenție din această perioadă va fi audiat în Comisia de disciplină și va suporta consecințele comportamentului său.

"Transurb a dus la îndeplinire toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, prin igienizarea și dezinfectarea mijloacelor de transport în comun, prin protejarea personalului care poate deveni factor de răspândire având permanent contact cu publicul călător și înțelege că toate aceste condiții impuse de starea de urgență sunt absolut necesare și ne vor ajuta pe toți să trecem cu bine peste această perioadă dificilă", precizează operatorul public de transport.

Citit 2388 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:47

2 comentarii

 • postat de nicolae Vineri, 10 Aprilie 2020 10:08 89.137.230.*** Link la comentariu
  4
  5

  Ma intreb pe cine mai controleaza de bilete acest indisciplinat angajat al Transurb-ului, acum cand numarul calatorilor a scazut considerabil? Pentru institutia amintita as avea doua propuneri: 1.Trimiteti-l pe controlorul zelos in somaj sau la reparat strazi si 2.Oferiti gratuitate pe mijloacele de transport in comun ca si asa sunt mullte restrictii de circulatie.

  Raportează
 • postat de Tudor V Vineri, 10 Aprilie 2020 08:41 89.136.0.*** Link la comentariu
  1
  4

  Un comentariu la postarea de pe o retea de socializare spunea ca ”Parchetul se poate autosesiza pe art 352 alin. 1 Cod penal (zadarnicirea combaterii bolilor), masca fiind obligatorie in locuri publice!”

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.