Controlor de bilete fără mască de protecţie, dar cu tupeu

Controlor de bilete fără mască de protecţie, dar cu tupeu
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un incident care a avut loc într-un autobuz de pe traseul 26 l-a avut ca protagonist pe un controlor de bilete care nu a respectat măsura impusă de autoritățile locale de a purta mască de protecție pe față, pentru a preveni răspâdirea virusului. Când călătorii din mijlocul de transport au luat atitudine și i-au atras atenția controlorului, se pare că acesta a avut un răspuns nepotrivit.

Printr-un comunicat de presă transmis redacţiei, SC Transurb SA anunţă că dezaprobă astfel de manifestări și că a luat imediat măsurile ce se impun: angajatul care nu a respectat nici călătorii și nici măsurile de prevenție din această perioadă va fi audiat în Comisia de disciplină și va suporta consecințele comportamentului său.

"Transurb a dus la îndeplinire toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, prin igienizarea și dezinfectarea mijloacelor de transport în comun, prin protejarea personalului care poate deveni factor de răspândire având permanent contact cu publicul călător și înțelege că toate aceste condiții impuse de starea de urgență sunt absolut necesare și ne vor ajuta pe toți să trecem cu bine peste această perioadă dificilă", precizează operatorul public de transport.

Citit 2800 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.