Studenţii îşi votează din nou „profii tari”

Studenţii îşi votează din nou „profii tari”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studenţii din România caută din nou cele mai bune cadre didactice din învăţământul superior.

Până pe 22 martie, pe site-ul www.profitari.ro, studenţii îşi vor putea înscrie acei dascăli consideraţi adevărate modele, care, prin modul de interacţiune, reuşesc să devină un punct de referinţă în formarea lor.

„Gala Profesorului Bologna este un eveniment de tradiţie organizat de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR), ajuns la a treia ediţie. Proiectul îşi propune să găsească prin intermediul studenţilor pe acei profesori care aduc valoare educaţiei şi implicit învăţământului superior românesc, acei oameni dedicaţi, care formează generaţii”, se arată într-un comunicat al ANOSR.

Organizatorii pleacă de la conceptul „învăţământ centrat pe student”, cu un traseu clar stabilit de învăţare (obiective – activităţi - rezultate).

„Practic, vom căuta acele cadre didactice, care în activitatea lor fac tot posibilul pentru a face materia cât mai clară pentru studenţi, dar totodată, încearcă în mod constant îmbunătăţirea acesteia. Scopul proiectului este unul cât se poate de ambiţios: îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România, prin identificarea, motivarea şi promovarea acelor „profesori tari”, care şi-au asumat în mod real responsabilitatea formării noastre, a studenţilor”, se mai spune în comunicat.

Profesorii înscrişi pe site şi care se potrivesc profilului căutat, vor fi aplaudaţi în cadrul Galei Profesorului Bologna, pe 23 aprilie.

Citit 1263 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.