Până la urmă, fără mască la pescuit?

Până la urmă, fără mască la pescuit?
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Într-un briefing de presă susținut la sediul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), Adrian Oros a precizat că prevederile vechii forme a ordinului privind normele sanitare în domeniul pescuitului sportiv vor fi modificate și relaxate. Astfel, a fost eliminată obligativitatea ca administratorii să impună interzicea socializării.

”De asemenea, din obligaţiile pescarilor recreativi, s-au scos acele articole care se refereau la evitarea socializării cu alţi pescari, purtarea măştilor până la momentul accesului în perimetrul locului de pescuit şi a rămas ca pescarii să aibă obligaţia de a lăsa perimetrul de pescuit curat şi să respecte cu stricteţe regulamentul amenajării piscicole, urmând ca cei care gestionează amenajările piscicole să-şi stabilească prin regulament care sunt regulile în interior”, a anunţat șeful MADR.

Inițial, prevederile conțineau restricții de genul obligației pentru pescari de a păstra minimum zece metri distanță unul față de altul, să nu socializeze și să poarte mască de protecție, cu excepția momentelor în care pescuiesc.

Noile prevederi au plecat spre avizare la Ministerul Sănătății.

Citit 1591 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 00:49

1 comentariu

 • postat de George
  Vineri, 05 Iunie 2020 09:15
  89.136.76.***
  ABEERANTE RELAXARI. UNA CORECTA ART FI FOST SA FIE OBLIGATIA DE A PURTA MASTILE IN MOMENTUL SOCIALIZARII CU ALTI PESCARI dar sa nu fii obligat sa o porti daca stai la mai mult de 10 metri de alti pescari.
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.