Gălățeancă dispărută în râul Mureș, după o dispută conjugală

Gălățeancă dispărută în râul Mureș, după o dispută conjugală
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dispariție în apele râului Mures, în județul Alba. O femeie de 43 de ani, s-ar fi aruncat în apă. Pompierii și polițiștii răscolesc acum zona.

Inițial se crede că este vorba despre o sinucidere, deoarece oamenii legii au găsit pe podul din dreptul localității Gâmbaș hainele și poșeta victimei.

Femeia era din Galați, dar locuia alături de partenerul ei în zona Aiudului.

Se pare că joi seară cei doi s-ar fi certat, iar tânăra și-ar fi anunțat intenția de a o termina cu viața. De atunci nimeni nu mai știe de ea.

”Acolo în drum era poșeta, bluza și papucii, atâta. Azi-noapte am ieșit afară, el zice că alunecat, el știe că a vrut ea să se arunce, asta nu știe numai el”, a declarat o localnică.

”Pompierii militari ai detașamentului Aiud intervin cu o barcă pneumatică și pe malurile râului Mureș care este dată dispărută. Până la acest moment femeia nu este găsită”, a declarat Radu Botezan, purtător de cuvânt ISU Alba.

”A rezultat că între femeie și concubinul său ar fi avut loc o ceartă în timpul căreia aceasta a declarat că merge să se arunce în râul Mureș, pe malul râului au fost găsite elemente de vestimentație ale acesteia”, a afirmat comisarul Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

În zonă curenții sunt puternici, iar debitul Mureșului a crescut în urma ploilor din ultimele zile. Autoritățile nu exclud posibilitatea ca trupul femeii să fi fost purtat kilometri buni în aval.

Citit 4153 ori Ultima modificare Marți, 23 Iunie 2020 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.