Pădurar bătut şi jefuit de armă

Pădurar bătut şi jefuit de armă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un incident foarte grav, care i-a avut ca protagonişti, pe de o parte, pe un angajat al Ocolului Silvic Tecuci, iar pe de altă parte pe doi hoţi prinşi la furat de lemne, a avut loc vineri, 26 iunie, într-o pădure de pe raza comunei Brăhăşeşti. S-a întâmplat dimineaţă, în jurul orei 6,00, când pădurarul a observat două persoane care sustrăgeau copaci tăiaţi din pădure. A încercat să îi oprească trăgând două focuri de avertisment, cu arma din dotare, numai că indivizii nici nu s-au oprit, nici nu s-au speriat, ci au ieşit la atac. L-au bătut pe pădurar, lovindu-l în cap cu un obiect contondent, după care i-au luat arma şi au plecat. A fost alertată poliţia. 
"La scurt timp după sesizarea primită pe 112, în urma activităților investigative, polițiștii i-au identificat pe cei doi prezumtivi autori ai faptelor, doi bărbați, de 50 și 23 de ani, ambii din comuna Brăhășești. La domiciliul acestora, într-o anexă a gospodăriei, polițiștii au găsit și arma sustrasă", explică cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Cei doi indivizi sunt acum cercetaţi pentru ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, putând fi puşi sub acuzare şi pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos.


Citit 1615 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 18:39

1 comentariu

 • postat de Coco
  Sâmbătă, 27 Iunie 2020 13:40
  79.116.100.***
  De ce nu spuneti si culoarea celor doi...brahasesti, unde i duminica sa sara in aparare sa gasesca vinovat statu ca nu i educa, educatie?
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.