Abordată pe bancă şi lăsată fără 15.000 de lei

Abordată pe bancă şi lăsată fără 15.000 de lei
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Infractorii nu au limite și caută mereu metode noi de a păcăli oamenii. Astfel, după metoda "accidentul", a apărut o nouă modalitate prin care infractorii fac rost de bani. Această nouă metodă a fost pusă în practică de un gălățean, care a reușit să fure 15.000 de lei din locuința unei persoane pe care a abordat-o în timp ce stătea pe o bancă.

Întâmplarea a avut loc pe 9 iunie, în zona "Ultimul leu". "Persoana vătămată M.G., în timp ce se afla pe una dintre băncile situate pe trotuarul aferent străzii Brăilei, în zona "Ultimul Leu", a fost abordată de inculpatul M. V. și de o altă persoană de sex masculin, rămasă neidentificată, aceștia transmițându-i că a primit o sumă bani de la fiica sa, aflată în străinătate, iar pentru a-i putea retrage de la bancă este nevoie de depunerea unei sume de bani în lei", explică procurorii de la Parchetul Judecătoriei Galați, care au demarat o anchetă în acest caz.

Cei doi "afaceriști" au întrebat partea vătămată dacă deține bani la domiciliu, iar atunci când li s-a răspuns afirmativ s-au oferit să o ducă cu mașina până acasă. "Ajunși la locuința persoanei vătămate, profitând de neałtenția acesteia, cei doi inculpați i-au sustras de pe patul din dormitor, suma de 15.000 de lei", mai arată anchetatorii.

Când a constat ce i s-a întâmplat, partea vătămată a mers la poliție și a depus plângere. Astfel, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, au început investigațiile, în urma cărora a fost identificat inculpatul M. V., față de care procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Ancheta în acest caz continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Așadar, atenție mare cu cine intrați în vorbă și ce informații furnizați persoanelor necunoscute.

Citit 7876 ori Ultima modificare Marți, 14 Iulie 2020 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.